Dr. Daniela Munca-Aftenev


Daniela Munca-Aftenev
Lector Superior, Doctor în Filologie Engleză
Catedra de Limbi Moderne de Afaceri


Experienţa internaţională acumulată în Romania, unde mi-am apărat titlul de Doctor în Ştiinţe Filologice în Limba şi Literatura Engleză la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iaşi, cît şi cea din Statele Unite ale Americii, unde am facut studiile de Masterat în Educaţie la Universitatea din Mississippi, SUA, specialitatea Web 2.0 în Predarea Limbilor Străine, mi-a permis să implementez numeroase proiecte internaţionale în colaborare cu studenţii şi profesorii universitari ASEM, cele mai mari dintre acestea fiind „Business for Youth” administrat de ACCELS Moldova şi „Student Business News Skype Link-up” în colaborare cu Universitatea Forsyth Tech din Carolina de Nord, SUA”.

Angajată la ASEM din anul 2009. Discipline predate: Engleza de afaceri, Corespondenţa de afaceri în limba engleză la ciclul I si II Licenţă, Bănci şi Finanţe.

Director Executiv al Organizaţiei Non Guvernamentale „Asociaţia pentru Dezvoltare Creativă” de pe lînga Ambasada SUA în Moldova, numit Best Alumni of the Month – Cel mai bun absolvent al programelor de schimb cu SUA în ianuarie 2011 de către Departamentul de Stat SUA. Cîştigătoarea numeroaselor proiecte şi granturi oferte de IREX (2009), Ambasada SUA în Moldova (2009, 2010), EUROCALL (Asociaţia Europeană de Predare a Limbilor Străine Asistată de Calculator). Reprezentantul Moldovei în cadrul iEARN (Reţeaua Internaţională de Resurse în Educaţie). Facilitator în cadrul Proiectului Consiliilor Americane in Moldova „Lumea Deschisă”.

Particip in mode regulat în calitate de trainer în cadrul şcolilor de primăvară şi toamnă în cadrul ETRC – Centru de Resurse pentru Predarea Limbii Engleze de la Universitatea „Ion Creanga” şi de asemenea predau limba engleză de afaceri la Centrul Lingvistic American.

Autoare a cîtorva publicaţii ştiinţifico-didactice în cadrul proiectului Balcan Case Study Challenge organizat de WUS Austria, TESOL, SUA, Lambert Academic Publishng, Germania, etc.

Participant în calitate de prezentator la numeroase conferinţe naţionale şi internaţionale: Conferinţa TESOL, aprilie 2007, New York, SUA, Conferinţa NECC din Atlanta, Georgia, SUA, iunie 2007, Conferinţa APLE, Universitatea de Stat din Moldova, martie 2009, 2010, 2011, Conferinţa „EUROCALL” în Bordeaux, Franta, septembrie 2010, Congresul Absolvenţilor Programelor de Schimb cu SUA organizat de Ambasada SUA în Moldova, noiembrie 2009, 2010.


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: